0264 278 02 020532 792 63 12

Hoşgeldiniz. Bugün

Ana Sayfa » BASINDA BİZ »       24-26 Şubat 2017 “4. Üreticiden Tüketiciye İstanbul Bal ve Arı Ürünleri Fuarı”na Katıldık.

Merkez Birliğimiz Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği tarafından organize edilen Üreticiden Tüketiciye İstanbul Bal ve Arı Ürünleri Fuarının açılışı Harbiye Askeri Müze ve Kültür Merkezinde 24 Şubat 2017  Cuma günü, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet ÖZGÜN ve Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı İbrahim ÖZCAN, DOKAP Başkanı Ekrem YÜCE, İstanbul Orman Bölge Müdürü Recep ATEŞ, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Yavuz KARACA, TAB Yönetim Kurulu Başkanı  Ziya ŞAHİN,  Yönetim Kurulu üyelerinden Cafer KABA , Yılmaz DOĞAN,  Fuat İNCESU’ nun katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Sakarya İli Arı Yetiştiricileri Birliği olarak  Sakarya’dan İstanbul’daki Harbiye askeri müze ve kültür merkezindeki fuara katılmak isteyen  üyelerimiz için ücretsiz  otobüs ayarlanmış olup üyelerimizin katılımı ile güzel bir program düzenlenmiştir.Sakarya İli Arı Yetiştiricileri Birliği olarak  ürünlerimiz ile birlikte açtığımız standla beraber fuarda yerimizi aldık.Birlik başkanımız Mustafa ÖR; Çiftçi TV ile gerçekleştirdiği röportajda Sakarya bölgesinde yapılan arıcılık faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunmuştur. Fuara katılım sağlayan üyelerimize teşekkür eder, önümüzdeki yıllarda gerçekleşecek organizasyonlarda katılımların artmasını dileriz.

09 Mart 2017

İlgili Terimler :